FUN SUMMER DAYS, English Camp

Vă invităm să trăiți aventura unei săptămâni de poveste în lunga vacanță de vară! Vom citi, vom răstălmăci povești minunate, vom invăța jucându-ne și cântând! Și toate acestea în limba engleză!

FUN SUMMER DAYS

1.600 lei | participant

Categoria de vârstă: 7-14 ani

(grupuri organizate și însoțite de cadre didactice)

* Castelul Bran (turul de bază) se va vizita în ultima zi de tabără, în drum spre casă!

7 iulie – 12 iulie

13 iulie – 18 iulie

Echipa MODUS VIVENDI este formată din oameni cu o vastă experiență în activitățile dedicate copiilor și tinerilor, colegi pricepuți și entuziaști cu profesii și preocupări din domenii diferite (profesori, artiști, medici, studenți etc.)

În zonă pot fi vizitate numeroase obiective turistice de larg interes: Cetatea Râșnov, Dino Park Râșnov, Peștera Valea Cetății, Castelul Peleș etc.

La solicitarea grupului, într-una din zilele de tabără poate fi organizată o excursie opțională (nu este inclusă în costul taberei) la unele dintre aceste obiective. În funcție de numărul de participanți și de traseul dorit, vom solicita o oferta transportatorilor locali și o vom comunica organizatorului de grup.

Informații suplimentare și înscrieri:

0744.425.925;
0744.246.180
[email protected]

LOCUL DE DESFĂȘURARE - MOIECIU DE SUS-BRAȘOV

Cazarea participantilor se face în camere cu 2/3 sau 4 locuri (pat simplu sau matrimonial). Toate camerele au TV si baie proprie cu cabină de duș si uscator de par. 

Masa se serveste in restaurantul/terasa pensiunii (mic dejun, prânz, cină).

PENSIUNEA ROUA DIMINEȚII

Pensiunea ROUA DIMINEȚII*** se află situată
în Moieciu de Sus, într-un cadru natural deosebit de pitoresc, la poalele Munților Bucegi. Pensiunea dispune de spații de cazare și restaurant, teren de joacă, foișor, diverse spații pentru activități. Întreaga zonă se află sub acoperire GSM iar clienții complexului beneficiază de semnal WI-FI gratuit.

Sistem avantajos de gratuități pentru cadrele didactice care constituie și însoțesc grupurile de elevi.
Pentru informații și înscrieri ne puteti contacta la: [email protected], 0744.425.925.

FIȘA DE ÎNSCRIERE

Fiecare participant va completa o fișă de înscriere (fișa conține date personale, lista cu echipamentul necesar, reguli de grup, acceptul părinților etc). Fișa de înscriere împreună cu avizul epidemiologic vor fi prezentate de către fiecare participant la sosirea în tabără.

INFORMAȚII

0744.425.925
0744.246.180
[email protected]


ASISTENȚĂ MEDICALĂ

Organizatorii asigură asistență medicală permanentă!

Avizul epidemiologic (eliberat de medicul de familie sau de la cabinetul medical al școlii) se obține în intervalul 24-48 ore înainte de sosirea în tabără.

TRANSPORT

Participanții pot opta pentru următoarele variante de transport (nu este inclus în preț):
• autocar / microbus (cursă specială);
• tren sau microbus /autocar (curse de linie) până în gara Brașov (transferul grupului contracost până în locație – transportatori locali).

FUN SUMMER DAYS

un program MODUS VIVENDI derulat în parteneriat cu BLUE CONCEPT SRL și cu sprijinul Pensiunii Roua Dimineții.

Imaginile grupate în galerie reprezintă o mică parte din poveștile adunate peste ani în diverse locații din țară. Vă așteptăm cu drag să participați la programele noastre tematice pentru a scrie împreună noi pagini de poveste …!