Hearts – sanatate si arta

Magic Hearts - IniMagica - sănătate, artă și un pic de magie

Munții Apuseni
7

Magic Hearts – IniMagica este un program cu multă mișcare în aer liber, experiențe senzoriale,  ateliere de creație, jocuri și divertisment de echipă și activități artistice interactive (muzică, dans, elemente de teatru). Folosind povestea și umorul, aerul curat si apa de izvor, tinerii vor deveni mai conștienți de aspectele sănătoase ale vieții. Aici copiii își exprimă creativitatea în armonie cu natura.

Din programul de activități:

– excursii / drumeții (Cascada Vălul Miresei, arborele Sequoia), tiroliană, tir cu arcul, activități de teambuilding, dezvoltare personală, vânătoare de comori, recital live, ateliere muzicale (canto, instrumente, ritm), spectacol de talente, povești de seară; 

– jonglerii cu poiuri, proiecții cu lasere, mega-baloane de săpun, inițiere în aromo-terapie, activități senzoriale, ateliere de creație, pictură, grafică, modelaj în lut, eco-art, piscină, tenis de masă, fotbal, badminton, proiecții, seri de dans, karaoke, foc de tabără

Acest program se adresează elevilor cu vârsta între 7-15 ani (grupuri organizate sau înscrieri individuale).

Programul zilnic se stabilește pe categorii de vârstă și în funcție de condițiile meteo existente la fața locului.

Informații suplimentare și înscrieri:

0744.672.323
0744.425.925
[email protected]
[email protected]

4-10 iulie

10-16 iulie

16-22 iulie

LOCUL DE DESFĂȘURARE - Pensiunea SEQUOIA, Munții APUSENI

Cazarea participantilor se face în camere cu 2/3/4 sau 5 locuri (pat simplu, matrimonial sau simplu etajat). Toate camerele au baie proprie, duș și apă caldă în permanență

Masa se serveste in restaurantul pensiunii.

Micul dejun, prînzul și cina se servesc în regim de bufet suedez, existând posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de preparate (sistem similar cu cel all inclusive).

PENSIUNEA sequoia

www.pensiuneasequoia.ro 

Situată departe de drumuri cu trafic auto intens, Pensiunea Sequoia e caracterizată de o ambianță naturală, liniștită, odihnitoare.

Locația pune la dispoziție: 

  • teren de fotbal, teren de volei, masă pentru tenis de masă, loc de joacă pentru copii
  • piscină, saună, tiroliană
  • foișor și mai multe spații pentru gătit în aer liber
  • cai și ponei pentru călărie

Complexul asigură conexiune la internet și acoperire GSM (telefonie mobilă).

Fiecare participant va completa o fișă de înscriere (fișa conține datele participantului, lista cu echipamentul necesar, reguli de grup, acceptul părinților etc). Fișa de înscriere împreună cu avizul epidemiologic (eliberat în intervalul 24-48 h înainte de plecarea în tabără) sunt obligatorii și vor fi prezentate la sosirea în tabără.

INFORMAȚII

0744.672.323
[email protected]
[email protected]


SENTIMENTE | ATITUDINI | IDEI | PROIECTE

MAGIC HEARTS

un program MODUS VIVENDI derulat cu sprijinul Pensiunii SEQUOIA.

Imaginile grupate în galerie prezintă o mică parte din povestea noastră de peste ani. Vă așteptăm cu drag să participați la programele noastre pentru a scrie împreună noi pagini de poveste …!

Comentariile sunt închise.