Hearts – sanatate si arta

 HeArts - Health & Arts - tabara de vara

Tabara de vara HeArts (Health & Arts) ofera copiilor un program cu multa miscare in aer liber,  ateliere de creatie plastica, jocuri si divertisment de echipa si activitati artistice interactive (muzica, dans, elemente de teatru). Folosind povestea si umorul, aerul curat si apa de izvor, tinerii vor deveni mai constienti de aspecte sanatoase ale vietii. Propunem o saptamana traita intens, in armonie cu natura, in care tinerii sa isi modeleze corpul si spiritul,  iar spre deosebire de cum apare la TV, viata sa aiba gust si miros.

7 zile (6 nopti) – 760 lei / persoana

Sunt incluse:
- cazare (6 nopti) cu pensiune completa (3 mese/zi x 6 zile; mic dejun tip bufet suedez), program de activitati (monitori, materiale si echipamente necesare desfasurarii programului), excursie la cascada Valul Miresei (microbus), acces la piscina pensiunii, diploma de participare.

La fiecare 10 elevi participanti – un insotitor gratuit. In functie de structura fiecarui grup, insotitorul acestuia poate beneficia de gratuitati suplimentare!

Pentru oferte personalizate (grupuri) ne puteti contacta la: onisorioan@gmail.com, 0744.672.323.

Perioade (serii) de tabara


I. 19 iunie – 25 iunie 2018

II. 25 iunie – 1 iulie 2018

Acest program este disponibil pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7-15 ani

(grupuri organizate sau inscrieri individuale).

 


program de activitati - HeArts - Health & Arts

 

- drumetii (arborele Sequoia, imprejurimi), excursie la Cascada Valul Miresei (microbus), ateliere de creatie (modelaj in lut, pictura/desen pe suport divers), tiroliana, tir cu arcul, calarie, prezentare echipament montan si instalare mini-tabara de corturi, proiectii foto/video, seri de chitara/dans/karaoke.

- ateliere si activitati de dezvoltare personala:
Workshop IO. Fiecare sesiune va îmbina activități artistice (pictură, dans, muzică, elemente de teatru) cu activități centrate pe explorarea conceptului de sine, creșterea stimei de sine, dezvoltarea rezilienței, îmbunătățirea empatiei, dezvoltarea comunicării asertive și explorarea inteligenței emoționale.

Workshop Șșt (Știu că știu). Jocuri ce urmăresc dezvoltarea atenției, a memoriei de lucru, eficientizarea planificarii si cresterea auto-controlului.

HAZora - ora de haz. Stările pozitive aduc numeroase beneficii corpului și creierului, iar umorul și rîsul sînt ingrediente perfecte pentru sănătate și bunădispoziție.

Programul de activitati se stabileste pe categorii de varsta.

 


locul de desfasurare

Pensiunea SEQUOIA, Muntii Apuseni, judetul Cluj

Pensiunea Sequoia din Săcuieu se află la 75 de km de Cluj Napoca și este relativ nouă, fiind dată în folosință în 2014. Locatia este situată departe de drumuri cu trafic auto intens, de mijloacele media, de poluare și de stres și e caracterizată de o ambianță naturală, liniștită, odihnitoare..

Locația dispune de teren de fotbal si volei, mese pentru tenis, loc de joacă pentru copii, piscină, tiroliană, cai și ponei pentru călărie, biciclete, foișor, spații pentru gătit in aer liber. Zona se afla sub acoperire GSM iar clientii pensiunii beneficiaza de semnal WI-FI gratuit.

Pentru mai multe informatii despre Pensiunea SEQUOIA vizitati  www.pensiuneasequoia.ro

Cazarea participantilor se face în camere cu 2, 3, 4 locuri. Majoritatea camerelor au baie proprie, duș și apă caldă în permanență. Masa (mic dejun, pranz, cina) va fi serita in restaurantul pensiunii, clasificat 3 Margarete. Micul dejun se va servi in regim de bufet suedez.

ACCESUL LA PISCINA

 Pensiunea dispune de o piscina acoperita (temperatura apei ~30 grade). Intrarea la piscina se face doar in grup, in mod organizat, insotiti de monitori si cu respectarea orarului prestabilit si a regulamentului comunicat la intrare.

Cei care doresc sa intre la piscina sa puna in bagaj costumul de baie, slapii, prosopul si casca!!!Fisa de inscriere

Fiecare participant va completa o fisa de inscriere (fisa contine date personale, lista cu echipamentul necesar, reguli de grup, acceptul parintilor etc). Fisa de inscriere impreuna cu avizul epidemiologic vor fi prezentate de catre fiecare participant la sosirea in tabara.


Asistenta medicala


Avizul epidemiologic (eliberat de medicul de familie sau de la cabinetul medical al scolii) se obtine in intervalul 24-48 ore inainte de sosirea in tabara.

In caz de nevoie, pentru asistenta medicala se va apela la medicul din localitate (cca. 1-2 km).


Transport, acces

Participantii pot opta pentru urmatoarele variante de transport:

  • microbus/autocar (cursa speciala)
  • tren (pana in gara Bologa)
  • masina personala (inscrieri individuale)HeArts - Health & Arts

• un proiect MODUS VIVENDI derulat in parteneriat cu MUSIC 2 GO SRL si cu sprijinul Pensiunii SEQUOIA.

VA ASTEPTAM CU DRAG!


INFORMATII SI INSCRIERI:

0744.672.323 / 0744.425.925
onisorioan@gmail.com contact@asmovi.ro

Comentariile sunt închise.