Hearts – sanatate si arta

 HeArts - Health & Arts - tabara de vara

Tabara de vara HeArts (Health & Arts) ofera copiilor un program cu multa miscare in aer liber,  ateliere de creatie plastica, jocuri si divertisment de echipa si activitati artistice interactive (muzica, dans, elemente de teatru). Folosind povestea si umorul, aerul curat si apa de izvor, tinerii vor deveni mai constienti de aspecte sanatoase ale vietii. Propunem o saptamana traita intens, in armonie cu natura, in care tinerii sa isi modeleze corpul si spiritul,  iar spre deosebire de cum apare la TV, viata sa aiba gust si miros.

 


program de activitati - HeArts - Health & Arts

- drumetii, ateliere de creatie (modelaj in lut, pictura/desen pe suport divers), tiroliana, tir cu arcul, calarie, prezentare echipament montan si instalare mini-tabara de corturi, proiectii foto/video, seri de chitara/dans/karaoke.

- ateliere si activitati de dezvoltare personala:
Workshop IO. Fiecare sesiune va îmbina activități artistice (pictură, dans, muzică, elemente de teatru) cu activități centrate pe explorarea conceptului de sine, creșterea stimei de sine, dezvoltarea rezilienței, îmbunătățirea empatiei, dezvoltarea comunicării asertive și explorarea inteligenței emoționale.

Workshop Șșt (Știu că știu). Jocuri ce urmăresc dezvoltarea atenției, a memoriei de lucru, eficientizarea planificarii si cresterea auto-controlului.

HAZora - ora de haz. Stările pozitive aduc numeroase beneficii corpului și creierului, iar umorul și rîsul sînt ingrediente perfecte pentru sănătate și bunădispoziție.

Programul de activitati se stabileste pe categorii de varsta.


Comentariile sunt închise.