calatori in timp – tabara de vara la munte, tematica etno-istorica

CALATORI IN TIMP tabara de vara cu tematica etno-istorica, 2018

 Programul ”Calatori in timp” s-a nascut din dorinta de a promova valorile traditionale romanesti, de a stimula interesul tinerilor pentru cunoasterea si intelegerea istoriei si de a-i implica pe acestia in activitati cu scop educativ care sa le cultive spiritul civic, competitional, de echipa, dar si cel de fair-play.

7 zile (6 nopti) – 780 lei / persoana

Sunt incluse:
- cazare (6 nopti) cu pensiune completa (3 mese/zi x 6 zile; mic dejun tip bufet suedez), program de activitati (monitori, materiale si echipamente necesare desfasurarii programului), diploma de participare.

La fiecare 10 elevi participanti – un insotitor gratuit. In functie de structura fiecarui grup, insotitorul acestuia poate beneficia de gratuitati suplimentare!

Pentru oferte personalizate (grupuri) ne puteti contacta la: office@asmovi.ro, 0744.425.925.

PERIOADE (SERII) DE TABARA

I. 20 iunie – 26 iunie 2018
II. 26 iunie – 2 iulie 2018
III. 2 iulie – 8 iulie 2018
IV. 8 iulie – 14 iulie 2018
V. 14 iulie – 20 iulie 2018
VI. 20 iulie – 26 iulie 2018
VII. 26 iulie – 1 august 2018
VIII. 1 august – 7 august 2018

 


program de activitati - calatori in timp

 

- prezentari de echipament militar si civil (epoca daco-romana, cavaleri medievali); reconstituiri tematice (banchetul roman, ceremonia de investire a unui cavaler, incoronarea unui monarh), tir cu arcul, teatru de umbre, jocuri tematice: Rota, Tali, Delta (epoca romana), Salvati regele; carnaval, atelier de ceramica, pictura pe sticla, sisteme vechi de scriere, hartie manuala, confectionare maşti, obiecte de podoaba, atelier de heraldica medievala

- drumetii, tiroliana, jocuri outdoor si indoor, tenis de masa, proiectii, discoteca, concursuri, karaoke, seri de chitara, foc de tabara

Programul de activitati se stabileste pe categorii de varsta.

 


locul de desfasurare

 

Complex turistic ALPINA BLAZNA, Muntii Rodnei, judetul Bistrita-Nasaud

Complexul ofera conditii excelente de cazare si servire a mesei, iar posibilitatile de agrement sunt multiple: piscina acoperita, Centru SPA, parc de joaca pentru copii, tiroliana, panou de catarare, ponei, parc de aventura etc. Intreaga zona se afla sub acoperire GSM (toate retelele), iar clientii complexului beneficiaza de acces gratuit la internet wireless.

Pentru mai multe informatii despre Complexul Turistic Alpina Blazna vizitati www.alpinablazna.ro

Cazarea participantilor se face în locatiile din Complexul Turistic ALPINA BLAZNA, in camere cu 3/4/6 paturi. Fiecare camera are TV (retea proprie de televiziune) si baie proprie (dotata cu cabina de dus). Masa (mic dejun, pranz, cina) va fi servita intr-unul din saloanele restaurant de catre personalul calificat al complexului. Micul dejun se va servi in regim de bufet suedez.

ACCESUL LA PISCINA

Intrarea la piscina este optionala!

Abonamentul costa 30 LEI si se achita personal la piscina. Abonamentul asigura o intrare/zi si este valabil pe durata unei serii (exceptie ziua sosirii/plecarii). Intrarea la piscina se face doar in grup, in mod organizat, insotiti de monitori si cu respectarea regulamentului comunicat la intrare.

Cei care doresc sa intre la piscina sa puna in bagaj costumul de baie, slapii, prosopul si casca!!!Fisa de inscriere

Fiecare participant va completa o fisa de inscriere (fisa contine date personale, lista cu echipamentul necesar, reguli de grup, acceptul parintilor etc). Fisa de inscriere impreuna cu avizul epidemiologic vor fi prezentate de catre fiecare participant la sosirea in tabara.


Asistenta medicala


Avizul epidemiologic (eliberat de medicul de familie sau de la cabinetul medical al scolii) se obtine in intervalul 24-48 ore inainte de sosirea in tabara.

Organizatorii asigura asistenta medicala permanenta!


Transport, acces

Participantii pot opta pentru urmatoarele variante de transport:

  • microbus/autocar (cursa speciala)
  • microbus/autocar (curse de linie)
  • tren (pana in gara Lunca Ilvei)
  • masina personala (inscrieri individuale)Calatori in timp

• un proiect MODUS VIVENDI derulat in parteneriat cu BLUE CONCEPT SRL si cu sprijinul Complexului Turistic ALPINA BLAZNA.

VA ASTEPTAM CU DRAG!


INFORMATII SUPLIMENTARE SI INSCRIERI:

0744.425.925 / 0744.246.180
office@asmovi.ro contact@asmovi.ro

Comentariile sunt închise.