Puncte Cardinale, program tematic (3 zile - 2 nopți)

VÂRTOP-ARIEȘENI
8

Programul ”PUNCTE CARDINALE” doreşte să ofere o alternativă sănătoasă pentru petrecerea timpului liber, să stimuleze interesul tinerilor pentru ieşirea în natură, pentru ascensiunile pe munte, pentru protejarea mediului înconjurător.

380 lei/participant  (3 zile/2 nopți)

Preţul include: cazarea (2 nopţi) cu pensiune completă (3 mese/zi x 2 zile), programul de activităţi,diploma de participare.

 

Din programul de activități: drumeție, orientare turistică / treasure hunt, tiroliană, tir cu arcul, jocuri outdoor și indoor, ateliere de creație, proiecții, discotecă, karaoke, seară de chitară.

 

Accesul la piscina interioară a pensiunii este opțional și poate fi condiționat/restricționat de norme aflate în vigoare  la data desfășurării programului. 

În cazul în care accesul la piscină va fi posibil, intrarea se va face doar în grup, în mod organizat, cu respectarea regulilor transmise la intrare și în baza unui orar stabilit cu cadrele didactice însoțitoare (accesul la piscină nu implică costuri suplimentare). Pentru acces sunt necesare: costum de baie, șlapi, prosop.

 

Acest program se adresează elevilor cu vârsta între 7-14 ani (grupuri organizate).

Programul zilnic se stabilește pe categorii de vârstă și în funcție de condițiile meteo existente la fața locului.

Informații suplimentare și înscrieri: 0744.425.925;
0744.246.180
[email protected]
[email protected]

LOCUL DE DESFĂȘURARE - SATUL DE VACANȚĂ VÂRTOP-ARIEȘENI

Cazarea participantilor se face în camere cu 3/4 sau 5 locuri (pat simplu, matrimonial, etajat sau suplimentar-hotelier). Toate camerele au baie proprie.

Masa se serveste in restaurantul/terasa pensiunii (mic dejun, prânz, cină).

PENSIUNEA skipass

Pensiunea Skipass se află se află situată în Satul de vacanță VÂRTOP și dispune de spații de cazare și restaurant, o piscină interioară, teren de joacă, foișor, diverse spații pentru activități.

 

Întreaga zonă se află sub acoperire GSM iar clienții complexului beneficiază de semnal WI-FI gratuit.

 

Pentru mai multe informații vizitați www.pensiuneaskipass.ro

Fiecare participant va completa o fișă de înscriere (fișa conține datele participantului, lista cu echipamentul necesar, reguli de grup, acceptul părinților etc). Fișa de înscriere împreună cu avizul epidemiologic (eliberat în intervalul 24-48 h înainte de plecare) sunt obligatorii și vor fi prezentate la sosirea în locație.

INFORMAȚII ȘI ÎNSCRIERI

0744.425.925
0744.246.180
[email protected]
[email protected]


SENTIMENTE | ATITUDINI | IDEI | PROIECTE

PUNCTE CARDINALE

un program MODUS VIVENDI derulat în parteneriat cu BLUE CONCEPT SRL și cu sprijinul Pensiunii Skipass.

Imaginile grupate în galerie reprezintă o mică parte din poveștile adunate peste ani în diverse locații din țară. Vă așteptăm cu drag să participați la programele noastre tematice pentru a scrie împreună noi pagini de poveste …!