Fun Summer Days – Tabara de engleza

FUN SUMMER DAYS - English Camp! tabara de engleza

Va invitam sa traiti aventura unei saptamani de poveste in lunga vacanta de vara! Vom citi, vom rastalmaci povesti minunate, vom invata jucandu-ne si cantand! Si toate acestea in limba engleza!

7 zile (6 nopti) – 800 lei / persoana

Sunt incluse:
- cazare (6 nopti) cu pensiune completa (3 mese/zi x 6 zile; mic dejun tip bufet suedez), program de activitati (monitori, materiale si echipamente necesare desfasurarii programului), diploma de participare.

La fiecare 10 elevi participanti – un insotitor gratuit. In functie de structura fiecarui grup, insotitorul acestuia poate beneficia de gratuitati suplimentare!

Pentru oferte personalizate (grupuri) ne puteti contacta la: office@asmovi.ro, 0744.425.925.

Perioade (serii) de tabara


I. 14 iulie – 20 iulie 2018

II. 20 iulie – 26 iulie 2018

Acest program este disponibil doar pentru grupuri organizate (fara inscrieri individuale).

 


program de activitati - FUN SUMMER DAYS

 

- activitati in limba engleza: jocuri de rol, dramatizari, storytelling (Peter Pan, The Canterville ghost, The lost world), listening and speaking, atelier muzical, jocuri distractive, concursuri si activitati creative

- drumetii, jocuri outdoor si indoor, escalada, rapel (panou artificial), tiroliana, proiectii, discoteca, carnaval, concursuri, karaoke, seri de chitara, foc de tabara

Programul de activitati se stabileste pe categorii de varsta.

 


locul de desfasurare

 

Complex turistic ALPINA BLAZNA, Muntii Rodnei, judetul Bistrita-Nasaud

Complexul ofera conditii excelente de cazare si servire a mesei, iar posibilitatile de agrement sunt multiple: piscina acoperita, Centru SPA, parc de joaca pentru copii, tiroliana, panou de catarare, ponei, parc de aventura etc. Intreaga zona se afla sub acoperire GSM (toate retelele), iar clientii complexului beneficiaza de acces gratuit la internet wireless.

Pentru mai multe informatii despre Complexul Turistic Alpina Blazna vizitati www.alpinablazna.ro

Cazarea participantilor se face în locatiile din Complexul Turistic ALPINA BLAZNA, in camere cu 3/4/6 paturi. Fiecare camera are TV (retea proprie de televiziune) si baie proprie (dotata cu cabina de dus). Masa (mic dejun, pranz, cina) va fi servita intr-unul din saloanele restaurant de catre personalul calificat al complexului. Micul dejun se va servi in regim de bufet suedez.

ACCESUL LA PISCINA

Intrarea la piscina este optionala!

Abonamentul costa 30 LEI si se achita personal la piscina. Abonamentul asigura o intrare/zi si este valabil pe durata unei serii (exceptie ziua sosirii/plecarii). Intrarea la piscina se face doar in grup, in mod organizat, insotiti de monitori si cu respectarea regulamentului comunicat la intrare.

Cei care doresc sa intre la piscina sa puna in bagaj costumul de baie, slapii, prosopul si casca!!!Fisa de inscriere

Fiecare participant va completa o fisa de inscriere (fisa contine date personale, lista cu echipamentul necesar, reguli de grup, acceptul parintilor etc). Fisa de inscriere impreuna cu avizul epidemiologic vor fi prezentate de catre fiecare participant la sosirea in tabara.


Asistenta medicala


Avizul epidemiologic (eliberat de medicul de familie sau de la cabinetul medical al scolii) se obtine in intervalul 24-48 ore inainte de sosirea in tabara.

Organizatorii asigura asistenta medicala permanenta!


Transport, acces

Participantii pot opta pentru urmatoarele variante de transport:

  • microbus/autocar (cursa speciala)
  • microbus/autocar (curse de linie)
  • tren (pana in gara Lunca Ilvei)
  • masina personala (inscrieri individuale)FUN SUMMER DAYS

• un proiect MODUS VIVENDI derulat in parteneriat cu BLUE CONCEPT SRL si cu sprijinul Complexului Turistic ALPINA BLAZNA.

VA ASTEPTAM CU DRAG!


INFORMATII SUPLIMENTARE SI INSCRIERI:

0744.425.925 / 0744.246.180
office@asmovi.ro contact@asmovi.ro

Comentariile sunt închise.