Dor de munte – tabara de vara cu tematica eco-art

 DOR DE MUNTE - tabara de vara cu tematica eco-art

Prin acest program ne propunem să oferim participanţilor o alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber, să stimulăm creativitatea copiilor şi interesul lor de a lucra în echipă, să redescoperim împreună bucuria de a face mişcare în natură, de a învăţa prin joc şi activităţi specifice noţiuni despre protejarea mediului înconjurator, despre modul de viaţă si tradiţiile locale din zona montană a judetului Sibiu.

7 zile (6 nopti) – 800 lei / persoana

Sunt incluse:
- cazare (6 nopti) cu pensiune completa (3 mese/zi x 6 zile; mic dejun tip bufet suedez), program de activitati (monitori, materiale si echipamente necesare desfasurarii programului), o excursie la Sibiu (transport de la pensiune la Sibiu si retur, bilet de intrare la Gradina Zoologica/Muzeul ASTRA), acces la piscina pensiunii, diploma de participare.

La fiecare 10 elevi participanti – un insotitor gratuit. In functie de structura fiecarui grup, insotitorul acestuia poate beneficia de gratuitati suplimentare!

Pentru oferte personalizate (grupuri) ne puteti contacta la: onisorioan@gmail.com, 0744.672.323.

Perioade (serii) de tabara


I. 18 iunie – 24 iunie 2018
II. 25 iunie – 1 iulie 2018
III. 8 iulie – 14 iulie 2018
IV. 14 iulie – 20 iulie 2018

Acest program este disponibil pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7-15 ani

(grupuri organizate sau inscrieri individuale).

 


program de activitati - Dor de munte

 

- drumetii, orientare turistica, tiroliana, tir cu arcul, ECO-ateliere de creatie (decoratiuni/obiecte din materiale reciclabile), prezentare echipament montan si instalare mini-tabara de corturi;

- ateliere si activitati de dezvoltare personala, jocuri outdoor si indoor, proiectii foto/video, seri de chitara/dans/karaoke.

- o excursie la Sibiu (tur pietonal in centrul istoric al orasului, vizita la Gradina Zoologica sau Muzeul ASTRA - la alegere):

Programul de activitati se stabileste pe categorii de varsta.

 


locul de desfasurare

Complex Turistic ALPINA CASI, Muntii Cindrel, judetul Sibiu

Complexul este situat in statiunea Paltinis (zona Arena Platos) la cca. 30 km de Sibiu si ofera conditii optime de cazare si servire a mesei.

Locația dispune de o piscina interioara, teren de joaca, de fotbal si baschet, mese pentru tenis, foisor, diverse spatii pentru octivitati. Intreaga zona se afla sub acoperire GSM iar clientii complexului beneficiaza de semnal WI-FI gratuit.

Pentru mai multe informatii despre Complexul turistic Alpina Casi vizitati www.complexturisticalpina.ro

Cazarea participantilor se face în camere cu 3, 4, 5 sau 6 locuri (pat simplu, matrimonial sau simplu etajat). Toate camerele au baie proprie si TV. Masa (mic dejun, pranz, cina) va fi servita intr-un salon restaurant de catre personalul complexului. Micul dejun se va servi in regim de bufet suedez.

ACCESUL LA PISCINA

 Pensiunea dispune de o piscina acoperita (temperatura apei ~30 grade). Intrarea la piscina se face doar in grup, in mod organizat, insotiti de monitori si cu respectarea orarului prestabilit si a regulamentului comunicat la intrare.

Cei care doresc sa intre la piscina sa puna in bagaj costumul de baie, slapii, prosopul si casca!!!Fisa de inscriere

Fiecare participant va completa o fisa de inscriere (fisa contine date personale, lista cu echipamentul necesar, reguli de grup, acceptul parintilor etc). Fisa de inscriere impreuna cu avizul epidemiologic vor fi prezentate de catre fiecare participant la sosirea in tabara.


Asistenta medicala


Avizul epidemiologic (eliberat de medicul de familie sau de la cabinetul medical al scolii) se obtine in intervalul 24-48 ore inainte de sosirea in tabara.

Organizatorii asigura asistenta medicala.


Transport, acces

Participantii pot opta pentru urmatoarele variante de transport:

  • microbus/autocar (cursa speciala)
  • tren (pana in gara Sibiu)
  • masina personala (inscrieri individuale)Dor de munte

• un proiect MODUS VIVENDI derulat in parteneriat cu MUSIC 2 GO SRL si cu sprijinul Complexului turistic ALPINA CASI.

VA ASTEPTAM CU DRAG!


INFORMATII SI INSCRIERI:

0744.672.323 / 0744.425.925
onisorioan@gmail.com contact@asmovi.ro

Comentariile sunt închise.