Tabere tematice de vara la munte pentru copii si elevi

TABERE TEMATICE DE VARA

Asociatia Modus Vivendi Cluj-Napoca organizeaza tabere tematice pentru copii si elevi:

Slider

MUNTELE, UN PRIETEN LA INALTIME!

 
 Programul ”Muntele, un prieten la inaltime!” doreste sa ofere o alternativa sanatoasa pentru  petrecerea timpului liber, sa stimuleze interesul tinerilor pentru iesirea in natura, pentru ascensiunile pe munte, pentru protejarea mediului inconjurator.

tabara cu tematica eco-montana: drumetii, orientare turistica, escalada, rapel (panou artificial), tiroliana; activitati in parcul de aventura, prezentari tematice, jocuri outdoor şi indoor, ateliere de creatie, seri de chitara, karaoke, discoteca, carnaval, concursuri, foc de tabara… (click aici)

 


 

CALATORI IN TIMP

 
 Programul ”Calatori in timp” s-a nascut din dorinta de a promova valorile traditionale romanesti, de a stimula interesul tinerilor pentru cunoasterea si intelegerea istoriei si de a-i implica pe acestia in activitati cu scop educativ care sa le cultive spiritul civic, competitional, de echipa, dar si cel de fair-play.

tabara cu tematica etno-istorica: drumetii, tir cu arcul, prezentari tematice - epoca daco-romana, cavaleri medievali, atelier de ceramica, pictura pe sticla, hartie manuala, heraldica medievala, teatru de umbre, carnaval, seri de chitara, concursuri, foc de tabara… (click aici)

Slider

 


 

 


 

FUN SUMMER DAYS

 
Va invitam sa traiti aventura unei saptamani de poveste in lunga vacanta de vara! Vom citi, vom rastalmaci povesti minunate, vom invata jucandu-ne si cantand! Si toate acestea in limba engleza!

tabara de engleza: drumetii, activitati in limba engleza: jocuri de rol, dramatizari, storytelling, listening and speaking, atelier muzical, jocuri distractive; concursuri, activitati creative, karaoke, discoteca, carnaval,
seri de chitara, foc de tabara… (click aici)

Slider

 


 

INFORMATII SUPLIMENTARE SI INSCRIERI:

0744.425.925  /  0744.246.180  /  contact@asmovi.ro  /  office@asmovi.ro

Comentariile sunt închise.